- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Яблука
Індичку начиняють родзинками та яблуками - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2014
Новини про яблука, новинки, детальна інформація відносно яблук
Яблука
Індичку начиняють родзинками та яблуками - Gazeta.ua
Gazeta.ua 100 г несолоного сала без шкірки ріже дрібними кубиками. Разом із цибулею кидає до м'яса. Останніми додає порізані кубиками чотири яблука без шкірки. Руками перемішує масу до однорідності, начиняє нутрощі індика. Зашиває грубою ниткою. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2014
Дивитись всі новини в розділі Яблука