/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Яйце
/ Яйце куряче
"Ресторанная критика": "Terrasse Garden". Французский шик с ... - Day.Az
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2014
Новини про яйце куряче, новинки, детальна інформація відносно яєць курячих
Яйце куряче
"Ресторанная критика": "Terrasse Garden". Французский шик с ... - Day.Az
Day.Az Согласно технологии все делается очень просто: основной продукт зажаривается во взбитом яйце, или же в льезоне (этим термином называют яйцо, взбитое для обмакивания чего-либо с молоком или сливками), причем основным ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Яйце куряче