/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Палак панір готують з бринзи і шпинату - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Палак панір готують з бринзи і шпинату - Gazeta.ua
Gazeta.ua ... додайте пасту Корми і перемішайте зі шпинатом. Влийте вершки. Трохи протушкуйте, посоліть і відставте соус в бік. На іншій сковорідці розтопіть вершкове масло. Обсмажте цілісний кумін, висипте рис і злегка підсмажте на невеликому вогні. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове