/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для обробки яйця  

Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця

Для обробки яйця


Как не отравиться курицей с сальмонеллой - Обозреватель



Обозреватель
Для того, что бы бактерия погибла, необходимо время. Обжарив кусок, поставьте сковороду на небольшой огонь: под крышкой мясо должно томиться не менее 30 минут. Варить курицу необходимо также не меньше получаса. Прежде чем подать ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.05.2014




Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця