/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


«Бандеровская» кухня - Львовская правда



Львовская правда
Для теста: пачка маргарина, 5 желтков, стакан сахара, 5 ложек сметаны, 4 стакана муки, порошок для печенья. Готовят так: маргарин, желтки и сахар хорошо растереть, добавить сметану, перемешать, в конце добавить муку с порошком для печенья. Замесить тесто и разделить его на 3 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.06.2014




Дивитись всі новини в розділі Маргарин