/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


В млинці зі шпинатом і сьомгою додають цедру лимону - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У великій мисці змішати яйця, шпинатну суміш, молоко, що залишилося, сіль і розтоплене масло. Поступово всипати просіяне борошно, розмішуючи віночком. Замісити рідке тісто. Залишити на 10-15 хвилин. Випікати на розігрітій сковороді, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно