- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно соєве
Запашну піцу з курячим філе і сиром приправляють гірчицею - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.07.2014
Новини про борошно соєве, новинки, детальна інформація відносно борошна соєвого
Борошно соєве
Запашну піцу з курячим філе і сиром приправляють гірчицею - Gazeta.ua
Gazeta.ua Тісто вимішують протягом десяти хвилин, тоді виліплюють з нього великий шматок і ставлять на тридцять-сорок хвилин в тепле місце, аби дійшло. Після цього тісто кладуть на стіл, злегка посипаний борошном, розкручують у формі плаского кола. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.07.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно соєве