/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Ароматний цибулевий суп в банці здивує гостей - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У глибокій каструлі підігріти вершкове масло. Підсмажити у ньому цибулю під кришкою протягом 3-4 хвилин. Зменшити вогонь і додати цукру, перемішавши дерев'яною лопаткою. Це злегка карамелізує цибулю, надасть їй золотавого кольору.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове