/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Французский новогодний торт "Крокембуш" от Лизы Глинской - Joinfo.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.12.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Французский новогодний торт "Крокембуш" от Лизы Глинской - Joinfo.ua
Joinfo.ua В кастрюле смешайте масло, соль, сахар, воду и молоко. Поставьте на огонь и держите, пока вода не закипит, и масло не растает до образования пенки. Снимите с огня и засыпьте муку. Верните на конфорку и держите еще 30 секунд на огне, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове