/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Чашушули: свинина в грузинской солянке - DELFI.lv



DELFI.lv
Аккуратно смешать свинину и шалот, заправить настоящей аджикой, добавить цедру и сок лимона. Мясу дать постоять в маринаде 15 минут. В сковороде нагреть оливковое масло, распустить в нем зубчики чеснока (не очищая, раздавить плоской стороной ножа), выложить свинину и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.01.2015




Дивитись всі новини в розділі Свинина