/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Делаем сыр самостоятельно - Вечерний Харьков
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Делаем сыр самостоятельно - Вечерний Харьков
Вечерний Харьков Растапливаем сливочное масло на сковороде, выкладываем творожную массу и в течение 1–2 минут обжариваем, комочки разбиваем. Нужно довести массу до тягучей консистенции. Не переставая помешивать, добавляем соль, соду и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове