/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Запорожская СЭС предупреждает об опасности ботулизма - Голос Запорожья



Голос Запорожья
Такими продуктами являются, главным образом, консервы в банках (мясные, рыбные, овощные, фруктовые, из грибов), большие куски (окорока) свинины, колбаса, ветчина, рыба вяленая, соленая, маринованная, копченая. При этом ... Для ботулизма нехарактерна строго выраженная сезонность, но все, же в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів