- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Един по-различен козунак - Дневник
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.05.2013
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Един по-различен козунак - Дневник
Дневник За направата му са нужни: 200 г сладък картоф (батат) – претеглен суров, 100 мл топло прясно мляко, 2 яйца М размер, 120 г захар, 100 г масло на стайна температура, нарязано на парченца, 1 ч.л. настъргана лимонова кора, 1/2 ч.л. ванилия ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Батат