- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Зачем бороться с сорняками - если их можно съесть! - Жизнь - Еда - GLAVPOST.COM - http://glavpost.com/ (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2015
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Зачем бороться с сорняками - если их можно съесть! - Жизнь - Еда - GLAVPOST.COM - http://glavpost.com/ (Блог)
http://glavpost.com/ (Блог) Поскольку лебеда не имеет сколько-нибудь заметного запаха и вкуса, ее принято обильно сдабривать ароматическими приправами, такими как лук, чеснок, петрушка или перец. Суп из лебеды. Ингредиенты: на литр воды 300 г молодых листьев лебеды, 100 г щавеля, 50 г зеленого лука, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Петрушка