/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Французький омлет із сиром смажать, як млинець - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Вливає столову ложку молока, перемішує до однорідності, солить і перчить. Розтоплює на сковорідці столову ложку вершкового масла не менш як 80% жирності. — Якщо менша, то це не масло. Сковорідка має бути добре розігріта. Інакше омлет ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.08.2015




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове