/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Маргарин
Кекс “Тает во рту” - КАРАВАН
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.12.2015
Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину
Маргарин
Кекс “Тает во рту” - КАРАВАН
КАРАВАН Изюм распарить, курагу вымыть, нарезать соломкой, муку просеять, маргарин слегка растопить, положить сахар, взбить. Добавить яйца, молоко, снова взбить, далее – кокосовую стружку, изюм, курагу. В отдельной посуде соединить муку, ванильный сахар, лимонную кислоту, соду, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Маргарин