/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа рисова
КУЛИНАРИЯ ОТ А ДО Я: ЛИВАН - Вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.01.2016
Новини про крупи рисові, новинки, детальна інформація відносно круп рисових
Крупа рисова
КУЛИНАРИЯ ОТ А ДО Я: ЛИВАН - Вести
Вести Итак, нам понадобится: 3/4 стакана гречневой крупы, 2 чашки горячей воды, 2 стакана мелко порезанной петрушки, 3/4 стакана мелко порезанной свежей мяты (можно заменить сухой), 1/2 стакана мелко порезанного зеленого лука, 1/4 стакана оливкового масла, 3 столовые ложки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа рисова