- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
ГК «Нэфис» представляет новые натуральные продукты под ... - БИЗНЕС Online. Татарстан
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2014
Новини про обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
ГК «Нэфис» представляет новые натуральные продукты под ... - БИЗНЕС Online. Татарстан
БИЗНЕС Online. Татарстан Кетчуп «Миладора» будет производиться в различных вкусах с натуральными кусочками овощей, и потребитель может подобрать свой кетчуп «Миладора»: «Томатный», «Шашлычный», «Острый» или «Лечо». ... Самым популярным соусом по–прежнему является майонез. Кстати, торговая марка «Миладора» хорошо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів