/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Соковиту буженину одночасно печуть в пергаменті та фользі - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.04.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Соковиту буженину одночасно печуть в пергаменті та фользі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Смажити на сковороді у вершковому маслі Щоб воно не горіло, додати олії. Коли овочі розм'якнуть, додати без шкірки і порізаний кубиками помідор. Тушкувати 3 хвилини і додати кілька столових ложок курячого бульйону. Через 2 хвилини додати ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове