/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
В якому м'ясі для шашлику більше канцерогенів - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.05.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
В якому м'ясі для шашлику більше канцерогенів - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Kordon.com.ua - Свіжі новини Для приготування шашлику найкраще дієтичне пісне м'ясо. Відмінно підійде курка і індичка, до того ж готуються вони набагато швидше, ніж традиційна свинина або яловичина. Якщо цим м'ясом замінити жирне м'ясо, можна уникнути переїдання, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина