/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Котлета по-киевски - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Котлета по-киевски - Аргументы и факты
Аргументы и факты Филе куриной грудки с плечевой косточкой аккуратно отбить так, чтобы косточка не отвалилась. Посолить, поперчить. 2. В филе завернуть сливочное масло с измельченным укропом, так чтобы косточка торчала наружу. Охладить. 3. Котлету ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове