/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
В ароматне різотто зі шпинатом додають гриби та твердий сир - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
В ароматне різотто зі шпинатом додають гриби та твердий сир - Gazeta.ua
Gazeta.ua Італійська страва різотто на відміну від усім звичного плову, має бути не розсипчастим, а липким. Щоб страва стала ще більш кремовою додають вершкове масло та твердий сир. Коли вони розплавляється, різотто просто тане в роті. Аромату ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове