- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Часник
Як приготувати домашній кетчуп? - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2016
Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику
Часник
Як приготувати домашній кетчуп? - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Сайт телекомпании "Ривне 1" Все це варити 2 години. Зняти дану масу з вогню і пермолоти у комбайні, перетерти на ситові. Після цього вкинути сіль ,цукор, оцет, крохмал, часник(на часникодавку) і варити ще 20 хв. Додати спеції, оцет лити за смаком і часник лише 4 зубочки, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Часник