- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно розторопші
Правда про сосиски і ковбасу - UKRHEALTH
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2013
Новини про борошно росторопші, новинки, детальна інформація відносно борошна росторопші
Борошно розторопші
Правда про сосиски і ковбасу - UKRHEALTH
UKRHEALTH В процесі переробки використовується до 98% туші тварини — м'ясо, жир, нутрощі, шкура та кістки. Останні перемелюються для отримання м'ясо-кісткового борошна, яка широко використовується для виробництва кормів для тварин . |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно розторопші