/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Горіхи  

Новини про горіхи, новинки, детальна інформація відносно горіхів

Горіхи


"М'ясо буде трохи гостре, солодкувате, з горіховою ноткою" - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Гострий перець без насіння, горіхи, часник і зелень подрібнюю у блендері. До суміші додаю олію і сметану, перемішую. Цією сумішшю натираю шматок м'яса. Щільно загортаю в фольгу. Запікаю за температури 190–200 градусів майже 1,5 години ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Горіхи