/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Горіхи
"М'ясо буде трохи гостре, солодкувате, з горіховою ноткою" - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.08.2016
Новини про горіхи, новинки, детальна інформація відносно горіхів
Горіхи
"М'ясо буде трохи гостре, солодкувате, з горіховою ноткою" - Gazeta.ua
Gazeta.ua Гострий перець без насіння, горіхи, часник і зелень подрібнюю у блендері. До суміші додаю олію і сметану, перемішую. Цією сумішшю натираю шматок м'яса. Щільно загортаю в фольгу. Запікаю за температури 190–200 градусів майже 1,5 години ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.08.2016
Дивитись всі новини в розділі Горіхи