/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Двоє людей на Рівненщині потрапили до реанімації через ботулізм - ВСЕ - сайт чесних новин



ВСЕ - сайт чесних новин
Перед вживанням продуктів домашнього консервування прогрійте їх, відкривши банку, до 100 градусів протягом 30 хвилин. Фрукти,овочі і гриби ретельно мийте від бруду перед консервуванням. Не використовуйте в їжу консерви, в яких здулася ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.09.2016




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів