/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Жири тваринні
Їжа майбутнього: як поєднати смак, користь і вигоду? - euronews
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2016
Новини про жири тваринні, новинки, детальна інформація відносно жиру тваринного
Жири тваринні
Їжа майбутнього: як поєднати смак, користь і вигоду? - euronews
euronews “Для виготовлення і традиційного чорісо і чорісо зі зниженим вмістом жиру ми використовуємо свинину найвищої якості; головна відмінність у тому, що свинина для чорісо з низьким вмістом жиру має лише 3% жиру”, — каже Жорді Бушеда, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Жири тваринні