/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Ряжанка  

Новини про ряжанку, новинки, детальна інформація відносно ряжанки

Ряжанка


У бурячкові млинці закручують сирне коливо - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Додаємо яйце та ряжанку. Кидаємо у суміш сіль, цукор та борошно. Добре вимішуємо. Залишаємо на 30 хвилин. Смажимо на сковорідці, змащеній олією на середньому вогні, перевертаємо і припікаємо з обох боків. Готові млинці подаємо з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.09.2016




Дивитись всі новини в розділі Ряжанка