/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
Банош, гуслянка, шупеня. Світ побачила книга кулінарних рецептів “Гуцули на кухні” - Галицький кореспонтент
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.11.2016
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
Банош, гуслянка, шупеня. Світ побачила книга кулінарних рецептів “Гуцули на кухні” - Галицький кореспонтент
Галицький кореспонтент Найбільш уживані тут продукти: кукурудзяні борошно й крупа, картопля, квасоля, гриби і, звичайно ж, бринза або «бриндзя», як називають її самі гуцули. Має гуцульська кулінарія свої, властиві тільки їй, традиційні страви. Це — бануш (банош) ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна