- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Помідор
Бульйон для гетьманського борщу варять п'ять годин - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2016
Новини про помідори, новинки, детальна інформація відносно помідорів
Помідор
Бульйон для гетьманського борщу варять п'ять годин - Gazeta.ua
Gazeta.ua Один великий помідор розрізає начетверо і подрібнює блендером у пюре. Кладе на розігріту сковороду й посипає 1 ст. л. цукру. Перемішує і чекає, доки соус стане бурий. Тре на крупній тертці 300 г моркви й 500 г буряка. Кладе на сковороду. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Помідор