/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
На Прикарпатті смакують бограч банош та чанахи: з'явилася гастрономічна карта України - Галицький кореспонтент
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
На Прикарпатті смакують бограч банош та чанахи: з'явилася гастрономічна карта України - Галицький кореспонтент
Галицький кореспонтент На Прикарпатті до столу подають банош – густа каша з кукурудзяної крупи, приправлена сметаною, подають гарячим з обсмаженим беконом і бринзою. Карпати – це край білих грибів і тут майстерно вміють варити смачну грибну юшку зі сметаною. banosh. Чанахи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна