/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
История и традиции Рождественского пирога (рецепт) - TV.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
История и традиции Рождественского пирога (рецепт) - TV.UA
TV.UA Ингредиенты: чернослив копченый - 350 г; изюм светлый - 200 г; изюм темный - 200 г; масло сливочное - 200 г; ром - 100 мл; сахар - 200 г; апельсины - 2 шт.; смесь специй (корица, гвоздика, душистый перец, мускатный орех) - 7 г; какао - 20 г; ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове