/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Румбарбар не тільки в компоті - Львівська Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.05.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Румбарбар не тільки в компоті - Львівська Газета
Львівська Газета Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти в неї ревінь і залити тістом. Випікати клафутті в духовці за температури 180 градусів приблизно 30 хвилин. Готову страву посипати цукровою пудрою. Її можна подавати як гарячою, так і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове