/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Ползарплаты на еду: Почему дорожают продукты питания? - 112.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.08.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Ползарплаты на еду: Почему дорожают продукты питания? - 112.ua
112.ua Например, куриная тушка подорожала на 14%, до 53 грн, сало – на 9%, до 49 грн, говядина – на 3%, до 107,3 грн, сливочное масло – на 2%, до 143,9 грн, вареная колбаса – на 3,5%, до 69,3 грн, сыр – на 2%, до 94,4 грн, а свинина — на 1,4%, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове