/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Ткемалі з аличі подають до м'яса - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Тепер подаю його замість кетчупу до м'яса, — каже 52-річна Валентина Остапенко з Полтави. Готує соуси ткемалі з аличі та слив. Бере 3 л перетертої м'якоті аличі, пучок кінзи, фіолетового базиліку, 10 зубків часнику, пачку карі. А також по 1 ст. л.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Базилік