- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Найркаще — школярикам: як і чим нагодувати дітей перед ... - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.09.2017
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Найркаще — школярикам: як і чим нагодувати дітей перед ... - Україна молода
Україна молода Отже, потрібно сир (домашній, свіжий, жирний, 0,6 кг) перемолоти через м'ясорубку, додати жовтки (5 штук), сметану (5 столових ложок), манку (3 столові ложки), борошно (5 столових ложок), ванільний цукор, кориця (за бажанням). Перемішати. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Борошно