/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Мусака з баклажанами по-грецьки - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Тушкувати 15 хвилин і влити вино. Дати покипіти ще 10-12 хвилин. Білий соус: в сотейник із товстим дном покласти вершкове масло та борошно. Злегка обсмажити, щоб не було грудочок. Влити тонкою цівкою молоко, швидко помішуючи вінчиком.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно