/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


"Пасоля - наша доля": Почему умению поститься стоит поучиться ... - Depo.ua



Depo.ua
Насыпать мелко порезанную зелень петрушки и укропа. Дзьобачку можно сделать еще вкуснее, если добавить в нее что угодно на ваш вкус. Можно, к примеру, аджику и томатную пасту. Если закарпатскую "дзьобачку" приготовить с грузинскими специями, получится лобио - очень пряное "горячее" зимнее ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Коріандр