/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Сіль харчова  

Новини про сіль харчову, новинки, детальна інформація відносно солі харчової

Сіль харчова


Різдвяна випічка: як правильно приготувати відомий пиріг штолен - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Помастити глибоку миску олією, покласти тісто й накрити харчовою плівкою. Поставити у тепле місце на 20 хв. Обминати руками і знову лишити на 20 хв. Тоді тісто розкачати трохи качалкою, посипати родзинками, мигдалем, цукатами з апельсинової шкірки та ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Сіль харчова