/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Гриби
Подільський борщ готують із печеними буряками - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.01.2018
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Подільський борщ готують із печеними буряками - Gazeta.ua
Gazeta.ua Перед подачею вушка кладуть у миску та заливають гарячим борщем. Їдять зі сметаною та часниковими пампушками. — Подільський борщ із вушками роблять із білих грибів та на буряковому квасі. Нарізують буряк кружальцями і заквашують на три дні у питній ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Гриби