/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
М'ясо в Україні за рік подорожчало на 40% - експерт - УНІАН-Економіка
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
М'ясо в Україні за рік подорожчало на 40% - експерт - УНІАН-Економіка
УНІАН-Економіка "Всі види м'яса подорожчали за рік від 29% до 80%, а саме: сало - на 80%, свинина - на 55%, ковбаса варена – на 34%, курка в тушці - на 31%, філе курки - 30%, яловичина - на 29%", - написав Дорошенко. За його словами, порівняно з минулим роком свинина ... - - |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина