- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Как приготовить тартар дома? - the-village
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2018
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Как приготовить тартар дома? - the-village
the-village Способ приготовления: Смешать все ингредиенты до однородности. Для тартара: Охлажденная говядина (по желанию: глазной мускул или вырезка) — 100 г. Петрушка рубленная — 1 г. Корнишоны (мелкий кубик) — 10 г. Соус для тартара — 25 мл. Красный лук (мелкий кубик) — 10 г. Соль, перец по вкусу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Петрушка