/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Куряча печінка з білими грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Куряча печінка з білими грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"
Сайт "Є" Вони теж чудово доповнюють та підкреслюють смак печінки. Тепер буду регулярно так готувати. Інгредієнти: 600 г курячої печінки,. 300 г сушених білих грибів,. 2 цибулини,. 200 мл жирних вершків,. сіль, перець мелений,. паприка, мускатний горіх,. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки