/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Куряча печінка з білими грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Вони теж чудово доповнюють та підкреслюють смак печінки. Тепер буду регулярно так готувати. Інгредієнти: 600 г курячої печінки,. 300 г сушених білих грибів,. 2 цибулини,. 200 мл жирних вершків,. сіль, перець мелений,. паприка, мускатний горіх,.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Вершки