/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Супрун назвала продукти, які провокують смертельно небезпечне захворювання - Експрес



Експрес
"Причиною ботулізму найчастіше стають продукти домашнього консервування – м'яса, риби, грибів, рідше - овочів. Також заражаються люди, які вживають в'ялену або копчену рибу та будь-які вироби з м'яса (ковбасу, шинку тощо)", - написала ...
ZIK.UA
Gazeta.ua


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів