/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Курка у бальзамічній карамелі - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Солити необхідно безпосередньо перед термообробкою. 3. Дістаньте м'ясо. Злегка посоліть і поперчіть. Добре розігрійте сковороду на сильному вогні. Розтопіть вершкове масло. Обсмажте кожен шматочок з двох боків до рум'яної скоринки.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове