/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Курка у бальзамічній карамелі - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Курка у бальзамічній карамелі - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo Солити необхідно безпосередньо перед термообробкою. 3. Дістаньте м'ясо. Злегка посоліть і поперчіть. Добре розігрійте сковороду на сильному вогні. Розтопіть вершкове масло. Обсмажте кожен шматочок з двох боків до рум'яної скоринки. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове