/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Ряжанка
Продукти, допустимі для вживання при алергії на амброзію - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
Новини про ряжанку, новинки, детальна інформація відносно ряжанки
Ряжанка
Продукти, допустимі для вживання при алергії на амброзію - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз) Молочні – молоко, некислий сир, ацидофільне молоко, кефір, ряжанка, сметана і кисляк; Каші – рисова, гречана, перлова, ячна і пшоняна. Макаронні і хлібобулочні вироби; М'ясо – запечена або відварна курка, нежирна яловичина і тушкована ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Ряжанка