/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редис  

Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски

Редис


Ботвинья по-монастырски - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Огурцы и редис нарежьте соломкой. 4. Нарубите лук и укроп мелко, перемешайте. Соедините с нарезанными овощами. 5. Мёд смешайте с тёртым хреном и приправьте смесью перетёртую ботву. Добавьте квас. 6. Квасом с ботвой залейте огурцы и редис с зеленью. Посолите по вкусу.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Редис