- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редис
Салат с жареными кабачками, авокадо и редисом - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2018
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Салат с жареными кабачками, авокадо и редисом - Аргументы и факты
Аргументы и факты Рецепт Андрея Шашкова, шеф-повара ресторана Robert Burns Pub. 1. Кабачки нарезать кубиком и обжарить на сковороде до готовности. 2. Редис порезать слайсами, авокадо – кубиком. 3. Смешать овощи и заправить майонезом. 4. Подача: салат выложить в тарелку, украсить кунжутом ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Редис