/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Паста Карбонара з вершками і гірчицею: навіть краще, ніж в Італії - РБК-Україна
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2018
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Паста Карбонара з вершками і гірчицею: навіть краще, ніж в Італії - РБК-Україна
РБК-Україна "Для соусу я кидаю пару зубчиків часнику в вершкове масло. Коли часник віддасть аромат, його можна дістати. Далі в цьому маслі потрібно обсмажити нарізаний бекон, ввести вершки, додати пармезан і довести до смаку за допомогою спецій, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове