/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Що означає бути кухарем-шаурмистом в Україні: нюанси професії - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.10.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Що означає бути кухарем-шаурмистом в Україні: нюанси професії - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог) Рідше в хід йде телятина або яловичина. Ну а якщо вам пропонують шаурму зі свинини – знайте, що перед вами підробка. Справа в тому, що ця страва прийшло з кухні мусульманських країн, а для послідовників ісламу свиня – нечиста тварина, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина